AKTUELNO

Nastala je opšta frka.

Zadrugari večeras gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava "Zadruga 2", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sledeći snimak koji je pušten odnosio se na razgovor Maje Marinković i Marijane Zonjić koje su komentarisale da joj jedan od zadrugara mnogo liči na bivšeg dečka. Svi su mislili da je reč o Marku Markoviću, što je Maja demantovala.

Nismo pričale o Marku. Neću da govorim o kome. Nemojte da nagađate. Ja ću da prićam šta ja hoću. Taj dečko je u vezi i neću da pričam o tome - branila se Maja

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pričala si o Davidu, da nisi o Zoli i Brendonu. Norina si prijateljica i nećeš sukobe sa njom. Zakuni se - dobacio je Mića, a onda je njegove reči potvrdila Pantovićeva.
Čim je ušao, znam informaciju da je Maja htela da napadne Marka. Marijana ne ume da laže. Zanima me kako ćete vi njega, lako da sredite kao što ste rekle - iznela je stav Ljuba,

Na kraju je ustao Marko Marković i komentarisao pušten snimak, ali i sumnje da je on taj tajanstveni zadrugar.

Govorio sam da je lepa. Pokušavala je sa mnom nešto. Smešno mi je bilo njeno flertovanje. Sad se vadi da nikada nije ništa htela sa mnom... - pričao je Marko.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Neću zbog Nore da pričam sa njim nešto mnogo, da ne ispadne da nešto hoću, pričajte šta hoćete - branila se Maja.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Maja Marinković

#Marko Marković

'